Dag 16, 13 juli

Vaknar pigg och utvilad i tältet! Frukost med tårta (nåja, muffins) och sång får inleda dagen. Tack killar för att ni ställde upp på sång och firande!

Båtfärd over Laitaure tillsammans med två tyskar. De erbjuder sig att ro tillbaka båten för att hämta upp de andra som också skulle över. Blir så glad att jag dansar en glädjedans! Det innebär att jag kan haka på mitt sällskap direkt! Ingen bra dag tyvärr. Blåsorna gör ont och humöret är inte på topp. Kan inte låta blir att tänka på Saga och bli lite deppig. Regnet och vinden gör sitt till utöver det är det slyskog och stenig stig… Tjoho! Positivt tänkande Lundgren! Go girl! Tacksam för att jag har Patrick och Andreas som sällskap, de får mig att tänka på roliga, konstiga och svåra saker!

I vindskyddet vid Jågge skrattar vi åt en rolig bild på Kungen med håret rakt upp. De tyska killarna som vi träffat tidigare kände inte ens igen vår kung på bilden! 🙂

Vi kommer fram till Pårtestugan vid 17.30 och får köpa nyrökt fisk av stugvärden. Underbart! Kan inte förklaras på annat sätt! Njuter av varje tugga och lägger tacksamt tillbaka torrfodret i matpåsen. Sover inne och torkar kläder. Regnet öser ner ute och vi skrattar och pratar allvarligheter med andra vandrare. Somnar vid 22 och är riktigt trött.

Har gått 22 km och sett spår av tretåig hackspett!

20130718-133155.jpg

20130718-133218.jpg

20130718-133228.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s